Les calderes ‘d’arròs amb fesols i naps’ i els jocs centraran els actes del 9 d'octubre de Burjassot

Divendres, 04 Octubre 2019 14:11 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 298 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Burjassot viurà la festivitat de la Comunitat Valenciana, el 9 d’octubre, amb una jornada festiva en la qual les tradicional calderes d’arròs amb fesols i naps començaran a cuinar-se de bon matí en la Pineda de la Casa de Cultura per a poder servir aquest gran plat valencià a totes i tots els veïns del municipi.

 

El citat espai municipal serà el punt de trobada d’aquesta gran celebració que començarà a les 12.00 hores amb una Fira Infantil amb jocs per als xiquets de la casa i, també, per a adults de la mà de l’Equip de Jocs Tradicionals de “El Piló”. Enguany tampoc faltaran els components de Futbol Mesa Burjassot que estaran realitzant una exhibició del seu conegut futbol de botons.

 

La Comissió de Festes de Sant Roc 2020, comptant amb el patrocini de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, és l’encarregada enguany de l’organització d’aquest dia de festa per a Burjassot. Des de la Clavaria i la regidoria recorden a tots els veïns i les veïnes que vagen a gaudir d’aquest deliciós plat que han d’acudir amb plat i coberts a la Pineda.

 

Les calderes es portaran també, com és tradició, a la Llar Sequera i després d’aquesta visita, començarà el repartiment d’arròs en la pròpia Pineda de la Casa de Cultura, sobre les 14.00 hores.

 

A més de l’Entitat Cultural Valenciana El Piló i Futbol Mesa Burjassot, també col·laboraran en el desenvolupament i la celebració del 9 d’Octubre a Burjassot, l’Agrupació de Falles, les Clavarieses de la Mare de Déu de la Cabeza, del Encuentro i de l’Assumpció, les Festes de Capità Uribarry, 613 Vivendes i Santa Gema, l’AV Mestre Lope i l’Associació Cultural Andalusa Al-Andalus 25 Burjassot.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Divendres, 04 Octubre 2019 14:15