Intensa última setmana de novembre per a les Biblioteques Municipals de Burjassot

Dijous, 21 Novembre 2019 11:31 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 152 vegades

L’última setmana del mes de novembre serà molt intensa per a les Biblioteques Municipals de Burjassot que desenvoluparan diferents activitats gratuïtes per a totes les edats.

 

Activitats que començaran el dimarts 26 de novembre amb la commemoració del Dia Universal del Xiquet. Aquesta commemoració es realitzarà amb una animació lectora, a les 18.00 hores a la Biblioteca Infantil, en la qual es recordaran els deu drets fonamentals dels xiquets i les xiquetes, es reflexionarà sobre els mateixos, sobre la seua importància i el seu valor i es finalitzarà amb el desenvolupament d’un taller artístic vinculat al tema.

 

El dimecres 27 de novembre tindrà lloc la clausura del Taller d’escriptura creativa, impartit per Vicent Usó, a la Casa de Cultura i, un dia més tard, i com cada últim dijous de mes, tindrà lloc en Mercat del Bescanvi de Llibres, de 17.00 a 19.00 hores.

 

Per a finalitzar les activitats del mes, el divendres 29 de novembre, a les 19.00 hores, tindrà lloc la sessió del Club de lectura de la Biblioteca d’Adults. Una sessió que aquest mes està dedicada a l’obra “Atlas de la geografía humana”, d e l’escriptora Almudena Grandes. 

 

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dijous, 21 Novembre 2019 11:32

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.