El Betlem Municipal de Burjassot obri al públic a l'Ajuntament

Dimarts, 10 Desembre 2019 13:14 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 108 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El seu peculiar format circular i les seues grans dimensions protagonitzen a partir de hui, la disposició de la planta baixa de l'Ajuntament de Burjassot. I és que ja s'ha armat el Betlem Municipal que, des de fa tres anys, munta la Federació d'Associacions de Veïns de Burjassot, prenent el testimoni iniciat per l'Associació de Veïns de l'Entroncament. La inauguració va tindre lloc en la vesprada del passat dilluns 9 de desembre i des de hui, dimarts ja està obert al públic general. Va assistir l'Alcalde de Burjassot, Rafa García; el regidor de Festes, Manuel Pérez Menero i una nodrida representació de l'Equip de Govern. Tots ells van estar acompanyats del President de la Federació d'AAVV, Arsenio Moraga, de les clavariesses de la Trobada i dels veïns i veïnes que han participat en el muntatge del Betlem.

 

Cuidant fins al més mínim detall, el Betlem Monumental que munta la Federació d'Associacions Veïnals està elaborat a base de tota mena de materials reciclats i, en el muntatge d'enguany, han participat durant tot un cap de setmana un nombrós grup de veïns i veïnes, deixant-lo tot disposat perquè, en la inauguració, es produïra l'esperat encés de les llums d'esta xicoteta gran obra d'art nadalenca. Donant-li la volta, els visitants podran admirar la cura amb el qual s'han creat escenes tan característiques de la iconografia nadalenca com, per exemple, l'Anunciació de María, la presentació de Jesús en el temple, la reunió de pastors o el Portal de Betlem.

 

El Betlem es podrà visitar, en la planta baixa de l'Ajuntament, de dilluns a divendres fins al 5 de gener, de 9h a 14h i de 17h a 20:30h. Estarà tancat dissabtes i diumenges, a més dels dies 24, 25 i 31 de desembre, així com l'1 de gener.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimarts, 10 Desembre 2019 13:16