El cine Tívoli de Burjassot estrena el 2020 amb les pel·lícules “Espías con disfraz” i “Mujercitas”

Dimarts, 07 Gener 2020 13:46 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 269 vegades

Els espectadors i espectadores de Burjassot tenen tot un nou any per davant per a gaudir, al cinema local, de les pel·lícules que setmana a setmana es vagen estrenant dins del panorama cinematogràfic espanyol. Després del pas de Star Wars, durant el cap de setmana de Reyes, el cine Tívoli segueix avant amb la seua programació de gener, amb dues noves pel·lícules que es projectaran el 10 i el 12 de gener. A partir d'ara, els dissabtes no hi haurà presentacions falleres posat que el Tívoli acollirà, durant les pròximes setmanes, les presentacions falleres de les comissions de Burjassot.

 

Així, tant el divendres 10 de gener com el diumenge 12, les pel·lícules que arriben al Tívoli són “Espías con disfraz” i “Mujercitas”. La primera d'elles, “Espías con disfraz” és una pel·lícula d'animació per a tota la família que tindrà les seues projeccions el divendres 10, a les 19h i el diumenge 12, a les 16.30h. La pel·lícula per a xiquets a partir de 6 anys, porta el cinema d'espies al públic infantil. Will Smith i Tom Holland posen veu a l'agent secret més famós del món i al científic que li crea els gadgets, respectivament. La seua pròxima missió serà la més perillosa i estranya a la qual s'hagen enfrontat.

 

El mateix cap de setmana, però amb sessions el divendres 10, a les 22:30h i el diumenge 12 a les 19:30h, arribarà al Tívoli la nova adaptació del clàssic “Mujercitas”. La famosa història situa a l'espectador a meitat del segle XIX, a Massachusetts, després de la Guerra Civil als Estats Units. Allí, decidides a viure la vida segons les seues pròpies normes, les germanes March, Meg (Emma Watson), Beth (Eliza Scanlen), Jo (Saoirse Ronan) i Amy (Florence Pugh), hauran d'enfrontar-se al repte d'arribar a l'edat adulta. Les quatre germanes, guiades per la seua mare, la Senyora March (Laura Dern) i avalades per la fortuna de la seua tia March (Meryl Streep), travaran amistat amb el veí del costat, un jove anomenat Laurie (Timothée Chalamet), a més d'amb Friedrich Bhaer (Louis Garrel), un professor d'origen alemany que animarà a Jo a convertir-se en escriptora. Aquesta nova adaptació de la novel·la de Louisa May Alcott M (1868) està escrita i dirigida per l'actriu i realitzadora Greta Gerwig, responsable de la pel·lícula Lady Bird (2017).

 

El cap de setmana del 17 i el 19 de gener, l'arribarà al cinema de Burjassot la pel·lícula d'acció “Bad Boys”, mentre que el 24 i el 26 de gener, el Tívoli projectarà la pel·lícula familiar “La gallina Turuleca” i també “1917”, film que s'acaba de portar el Globo d'Or a la millor pel·lícula. 

 

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimarts, 07 Gener 2020 13:52

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.