Cs Burjassot demana l'eliminació de la font ornamental de la plaça de l'Ajuntament "per la seua ineficàcia i elevat cost"

Dilluns, 24 Febrer 2020 14:32 Escrit per  Cs Burjassot Publicat en Burjassot-VAL Vist 50 vegades

El portaveu de Ciutadans (Cs) de Burjassot, Toni Subiela, ha proposat la realització d'un concurs d'idees per al redisseny de la plaça Emilio Castelar, “que incloga l'eliminació de la font ornamental pel seu elevat cost i la seua ineficàcia”.

 

En una moció plenària, Subiela ha detallat que el cost de manteniment de la font “són 8.000 euros anuals per a estar quasi tot el temps fora de funcionament”. “Té fugides d'aigua, està sobredimensionada i no compleix ni tan sols amb la seua funció decorativa”, ha afegit el regidor de la formació taronja.

 

En aquest sentit, la proposta de Ciutadans contempla un concurs d'idees per al redisseny de l'entorn, que incloga com a requisits l'eliminació de la citada font, la millora de la integració amb l'entorn, l'augment de l'arbratge i les zones d'ombra, millores en sostenibilitat i la cerca d'alternatives per a un major gaudi per part de la ciutadania de Burjassot.

 

“Amb aquesta proposta el que pretenem és poder gaudir d'un entorn agradable i anar millorant els espais per a aconseguir un poble net, còmode i on done gust viure”, ha assegurat Subiela.

Modificat el Dilluns, 24 Febrer 2020 14:34

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.