Més de 1.200 vehicles identificats per la Policia Local i de la Policia Nacional de Burjassot des de l'Estat d'Alarma

Dilluns, 06 abril 2020 13:42 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 47 vegades

Des de l'inici de l'estat d'alarma, tant la Policia Local com la Policia Nacional de Burjassot estan treballant braç a braç per a garantir no sols el compliment del mateix sinó, també, la seguretat de tots els burjassotenses. Dins d'aquesta seguretat el control de les entrades i eixides del municipi per a garantir, davant l'estat d'alarma, que els desplaçaments tant dins com fora de Burjassot siguen els estrictament necessaris, està sent una constant.

 

En total s'han realitzat 73 controls i s'han identificat a 1.235 vehicles, per a comprovar que els seus conductors i conductores anaven a realitzar els seus desplaçaments per causes justificades. En aqueixos controls, s'han posat 134 denúncies.

 

Tant des de la Policia Local com des de la Policia Nacional es recorda que només es pot circular amb cotxe per a l'adquisició d'aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat, l'assistència a centres, serveis i establiments sanitaris, el desplaçament al lloc de treball per a efectuar la prestació laboral, professional o empresarial, per a retornar al lloc de residència habitual, per a assistència i cura a majors, menors, dependents, persones amb discapacitat o persones especialment vulnerables, per a desplaçar-se a entitats financeres i d'assegurances i davant causa de força major o situació de necessitat.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dilluns, 06 abril 2020 13:43

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.