L’Escola d’Adults de Burjassot segueix endavant amb les seues classes, a distància, durant l’estat d’alarma

Dijous, 16 abril 2020 12:57 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 241 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Com la resta de centres educatius del municipi, l’Escola Permanent d’Adults (EPA) també ha hagut de modificar la seua dinàmica de classes, adaptant-la al fet que ara, tant alumnes com professors, han de romandre a casa.

 

En l’EPA de Burjassot, el perfil de l’alumnat és molt heterogeni en cadascun dels grups amb els quals es treballa, de manera que cada professor o professora ha decidit les vies i eines més adequades per a poder seguir avant amb el curs. No obstant això, els correus electrònics continuats, els grups de Whatsapp o Telegram o la plataforma Classroom de Google són llocs comuns, durant aquestes setmanes de confinament acadèmic. Així mateix, per a alumnat amb major edat o amb menors competències digitals, es continua apostant per la via telefònica tradicional. Tots i totes continuen atenent i realitzant els seus deures, que després són corregits i comentats pels respectius professors.

 

Respecte als horaris, per a evitar molt de trastorn i mantindre una certa rutina, l’EPA ha mantingut les franges horàries que se seguien presencialment. I el mateix ocorre amb les hores de tutories i preparació. D’aquesta manera, l’alumnat coneix les hores en les quals els professors estan connectats i poden recórrer a ells per a la resolució de dubtes.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dijous, 16 abril 2020 12:57