El Gabinet Psicopedagògic Municipal de Burjassot continua ajudant a les famílies

Dijous, 23 abril 2020 11:58 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 197 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Gabinet Psicopedagògic Municipal de Burjassot, dependent de la Regidoria d'Educació, continua prestant la seua ajuda i assessorament a les famílies del municipi davant la situació d'alarma decretada pel Govern i la situació de confinament domiciliari.

 

Aquest servei municipal vol prestar tot el seu suport a les famílies que estan passant per situacions emocionals difícils i, per a això, ha ampliat la seua atenció telefònica, en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores. Les famílies que necessiten posar-se en contacte amb el Gabinet, tenen a la seua disposició el telèfon 96 364 04 25 al qual poden cridar per a parlar amb les professionals encarregades del servei.

 

Així mateix, des del Gabinet Psicopedagògic Municipal s'ha iniciat també el treball per al desenvolupament del procés de matrícula per al curs escolar 2020/2021. En aquest cas, fonts del servei han informat que ja s'ha publicat en la web de la Conselleria d'Educació, a través de l'enllaç http://www.ceice.gva.es/es/web/admision-alumnado/normativa, la normativa que regirà enguany, segons el Decret llei 2/2020, de 3 d'abril, de mesures urgents, en l'àmbit de l'educació, de la Cultura i de l'esport, per a pal·liar els efectes de l'emergència sanitària provocada per la Covid-19.

 

Així mateix, segons la Conselleria vaja ampliant la informació relativa al procediment a seguir en la matrícula dels menors per al pròxim curs escolar, el Gabinet anirà donant les directrius marcades per aquesta, a través dels canals d'informació municipal. Aquesta informació es pot seguir i consultar també en la web de la Conselleria d'Educació, http://www.ceice.gva.es/es/web/educacion.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dijous, 23 abril 2020 11:59