La regidoria de Majors de Burjassot anima a les persones majors a mantenir's actives

Dimecres, 29 abril 2020 15:37 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 174 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els dies seguits a casa fan que inevitablement ens moguem menys i que el canvi en la nostra rutina ens espente al sedentarisme i a les perilloses hores seguides en el sofà o en el llit. Però està àmpliament provat científicament, i recomanat sanitàriament, que l'exercici físic, encara que siga d'intensitat lleu, té nombrosos beneficis per a l'organisme, tant a nivell purament físic com mental i emocional.

 

Per tot això, la regidoria de Majors que dirigix Mª Ángeles Navarro, vol contribuir al fet que les persones majors de Burjassot disposen d'algunes eines per a, almenys una estona al dia, moure una mica el cos amb unes senzilles taules d'exercicis. Així, Cristina Jiménez, la professora del taller de gerontogimnasia que s'impartix en alguns centres socials de Burjassot, està compartint, en les xarxes socials, sessions curtes d'exercicis per a persones majors, basats sobretot en la mobilitat de les cames i braços, així com de coll i cervicals i estiraments i tots ells d'intensitat molt lleu.

 

A partir d'ara, els vídeos es podran veure en el canal de Youtube de l'Ajuntament de Burjassot i en la secció de vídeos de la web municipal, igual que també estan disponibles en la pàgina de Facebook d'Alcaldia. Amb aquestes xicotetes píndoles de gimnàstica, les persones majors poden invertir en el seu benestar personal durant el confinament i practicar allò de mens sana in corpore sano.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

 

Modificat el Dimecres, 29 abril 2020 15:39