Cedixen a Burjassot una màquina Ecofrog, que genera aigua d'ozó, per a netejar i desinfectar superfícies

Dimarts, 05 Mai 2020 12:03 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 250 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

En aquest estat de crisi sanitària, són innombrables les veïnes i veïns de Burjassot que s'han brindat a ajudar a l'Ajuntament i, amb això, a tota la ciutadania, per a fer molt més suportable aquesta situació. En aquesta ocasió, una veïna del municipi ha cedit fins al mes d'agost una màquina Ecofrog, del Grup Siglhogar, que genera aigua amb ozó per a poder netejar i desinfectar superfícies de manera eficaç i ràpida.

 

"Estem molt agraïts pel gest que ha tingut Esther no sols amb el nostre Consistori sinó, també, amb les nostres veïnes i veïns, ja que, gràcies a la màquina que ens ha cedit, podrem utilitzar aigua tractada per a netejar totes les superfícies", tal com ha assenyalat l'Alcalde de Burjassot, Rafa García.

 

L'ús de la màquina cedida és molt senzill i efectiu, ja que neutralitza la càrrega vírica que puguen tindre les superfícies en les quals s'aplique. Així, es polvoritza i xopa la zona a tractar i es deixa actuar durant cinc minuts per a, posteriorment, assecar. L'aigua ozonitzada pot usar-se en plàstics, superfícies llises i fins i tot en teixits. El producte és totalment innocu per a la persona que l'ha de manipular i no deixa rastre químic o perjudicial.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimarts, 05 Mai 2020 12:05