Les piscines d'Estiu de Burjassot obrin demà dimarts 30 de juny en el Poliesportiu

Dilluns, 29 Juny 2020 13:06 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 228 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les piscines municipals d'estiu obrin les portes el dimarts 30 de juny a la ciutadania de Burjassot. Situades en el Poliesportiu Municipal, les piscines d'estiu obriran amb totes les mesures de seguretat activades per a la prevenció del coronavirus.

 

La principal novetat per a aquesta temporada de piscina tan atípica és que, per a acudir, els usuaris i usuàries hauran de sol·licitar cita prèvia, des de la web municipal. Una cita prèvia amb la qual els usuaris i usuàries podran sol·licitar una data per a acudir a la piscina, llogar una de les parcel·les en què ha quedat dividida la instal·lació de les piscines per a assegurar la distància mínima de seguretat i fins i tot procedir al pagament de l'entrada. Els lloguers de parcel·la es podran efectuar amb un màxim de dos dies d'antelació. En cada parcel·la podrà estar un màxim de sis persones.

 

L'horari de les piscines d'estiu serà de 11:30 h a 9 h, de dimarts a diumenge de 11: 30h a 19 h. Durant els mesos de juliol i agost, els dissabtes, diumenges i festius, l'horari serà de 10:30h a 20h.

 

Per a llogar una parcel·la, els usuaris hauran d'entrar en la Carpeta Electrònica (https://carpeta.burjassot.org) i identificar-se amb PIN o certificat digital. Una vegada en el seu espai personal, al costat de la resta d'opcions disponibles, haurà de punxar sobre "lloguer piscina municipal". A partir d'ací iniciarà el procés de lloguer de la parcel·la, que finalitzarà amb el pagament en línia de l'entrada. Una vegada efectuat el pagament, els usuaris i usuàries podran descarregar-se el resguard del lloguer i el justificant de pagament.

 

Per a facilitar el procés als usuaris/as, l'Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria d'Esports, ha editat una GUIA PRÀCTICA que explica, en senzills passos, tot el procés de lloguer.

 

Des del primer dia de la seua obertura, l'Ajuntament de Burjassot durà a terme els protocols pertinents de neteja i desinfecció de tota la instal·lació de les piscines d'estiu, amb especial atenció als espais tancats, com poden ser els banys. Igualment, es recordarà a les persones usuàries, per mitjans de cartelleria visible, les normes d'higiene i prevenció que recomanen les autoritats sanitàries.

 

L'Alcalde, Rafa García, ha destacat que "la calor ha arribat per a quedar-se i el servei de la piscina és important per a moltes famílies de Burjassot. Obrim amb garanties de seguretat i protecció amb la novetat de la cita prèvia i la limitació d'espai per parcel·les, per a evitar les distàncies curtes. Però vull sol·licitar als ciutadans i ciutadanes un extra de prudència i de responsabilitat individual. Gaudirem de l'estiu i de poder refrescar-nos en la piscina però no podem permetre'ns relaxar-nos i que retrocedim en el camí que hem fet per a véncer al coronavirus".

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dilluns, 29 Juny 2020 13:07