Les matrícules de l’Escola d’Adults de Burjassot comencen el dijous 3 de setembre

Dijous, 03 Setembre 2020 12:59 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 204 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Escola de Formació Bàsica de Persones Adultes (FBPA) de Burjassot, coordinada des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per la regidora Manuela Carrero, arranca demà, dijous 3 de setembre, a partir de les 9h, amb el període de matrícula per al curs 2020-2021; matrícula que enguany s’haurà de fer, prioritàriament, telemàticament, a través de la web municipal. En el cas d’optar per la via presencial, en la seu de l’Escola, al carrer Josep Carsí, 10, serà requisit indispensable haver sol·licitat cita prèvia telefonant al 96 363 81 11.

 

Així, les matrícules per als diferents programes formatius que ofereix la FBPA han de formalitzar-se del 3 al 16 de setembre i, tal com s’ha assenyalat, s’haurà de fer de manera telemàtica a través de la web municipal. En el cas de no poder accedir a mitjans electrònics, la matrícula podrà fer-se de manera presencial, en la seu de l’Escola, sol·licitant cita prèvia en el citat telèfon.

 

Per a poder accedir a qualsevol dels programes de formació de l’Escola d’Adults són requisits indispensables estar empadronat a Burjassot i tindre 18 anys complits l’any 2020.

 

L’Escola d’Adults ofereix, dins dels seus programes formatius reglats, en primer cicle, programes d’alfabetització, neolectors i educació base, així com, en el segon cicle, que fa referència al Graduat en Educació secundària, el primer i segon nivell.

 

A més, ofereix altres programes formatius de castellà per a immigrants, en el nivell elemental, cursos de valencià per a preparar les proves de la Junta Qualificadora, en aquest cas per als nivells A1, B1 i B2 (elemental) i C1 (mitjà), preparació per a l’accés universitari de majors de 25 i 45 anys, la preparació per a l’accés a Cicles Formatius de Grau Superior i, també, un curs de repàs de valencià, nivells elemental i mitjà, que s’impartirà a l’octubre i novembre.

 

El telèfon de l’Escola, per a solucionar qualsevol dubte respecte als cursos, és el 96 363 81 11.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dijous, 03 Setembre 2020 13:00