Ciutadans Burjassot demana la dimissió del gerent del CEMEF

Dimarts, 29 Setembre 2020 12:14 Escrit per  Cs Burjassot Publicat en Burjassot-VAL Vist 152 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El portaveu de Ciutadans Burjassot (Cs), Toni Subiela, ha demanat “la dimissió del gerent del CEMEF”, després de la Junta General de l'empresa de serveis municipals que s'ha celebrat aquest matí per a l'aprovació dels comptes de l'exercici 2019.

 

“L'informe d'auditoria ens alerta que l'empresa es troba, un any més, en causa de dissolució”, ha destacat Subiela, qui també ha detallat que “les de pèrdues d'aquest exercici s'eleven a 557.7779, 76 €, un 43% més que en 2018 en el qual ja es van perdre 389.986,17 €”.

 

Segons l'edil de Cs, “l'empresa està pendent de la sentència d'una demanda laboral que podria suposar el pagament de 47.723,04 €”. A més, ha criticat, “ha augmentat el període de pagament a proveïdors a quasi 60 dies per falta de liquiditat i no té capacitat d'abaratir el cost dels seus serveis per a ser competitiva”.

 

Per tot això, ha manifestat, “Cs no entén com l'Ajuntament de Burjassot manté una empresa que la seua xifra de negoci és menor que la de despeses de personal”. “Una empresa de serveis l'únic client dels quals és el propi Ajuntament i que any rere any és incapaç de traure rendiment a la piscina municipal o al garatge de Mestre Lope, és un absurd inassumible”, ha insistit.

 

Per a Subiela, “és urgent una canvi de gestió CEMEF que reflotament l'empresa portant-la més prop dels beneficis econòmics que creixents pèrdues”. “Ja està bé de col·locar a amics del partit a gestionar l'empresa pública, el gerent ha de dimitir immediatament i iniciar un procés d'elecció transparent, en el qual prevalga el mèrit i la capacitat, i puga oferir un futur solvent a l'empresa”, ha defensat.

 

Informa Nou Horta. Cs Burjassot

Modificat el Dimarts, 29 Setembre 2020 12:14