La SPAB organitza una recollida solidària d'aliments i productes bàsics per als animals abandonats

Dimarts, 27 Octubre 2020 12:59 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 82 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Societat Protectora d'Animals de Burjassot continua treballant, també en època de pandèmia, per proporcionar benestar als animals abandonats. Ara que, de moment, no es poden organitzar ni rasclets ni un altre tipus d'esdeveniments solidaris, els voluntaris i voluntàries de la SPAB han organitzat una recollida solidària d'aliments i productes bàsics per a la cura i higiene animal, la qual tindrà lloc dissabte que ve 31 d'octubre, al costat de la Botiga Animal, situada al Parc Albán.

 

La recollida solidària es realitzarà en dos torns, de 10h a 14h i de 15h a 20h. Les persones que s'animen a col·laborar amb la SPAB poden acostar-se i contribuir amb bosses i paquets de pinso, llandes i envasos de menjar humit, complements alimentosos, productes antiparasitaris i altres tipus de medicació que es poden adquirir en botiga, arena de gats així com altres productes d'higiene, etc...

 

Durant els dos torns de la jornada, els voluntaris i voluntàries de la SPAB també habilitaran una taula solidària amb informació sobre els animals en abandó que ara mateix estan a càrrec de la SPAB amb l'objectiu de fomentar l'adopció i també amb venda de detalls i articles amb temàtica animal, els beneficis del qual es destinaran íntegrament a cura dels animals abandonats.

 

"Són moments difícils per a tots, i per a la SPAB també. Així que qualsevol ajuda en forma d'aliments o productes per al cuidat animal seran molt benvinguts, ja que, ara que no podem organitzar esdeveniments solidaris de major envergadura, aquest tipus de recollides en col·laboració amb comerços, però sobretot amb la solidaritat ciutadana, és l'única manera d'obtenir ajuda per als nostres peluts".

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimarts, 27 Octubre 2020 13:03