Burjassot posa en marxa aquest cap de setmana els seus dos nous punts públics de recàrrega per a vehicles elèctrics

Divendres, 20 Novembre 2020 13:53 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 108 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Ja estan instal·lats i començaran a funcionar aquest mateix cap de setmana. Burjassot compta des de hui (20-11-2020) amb dos nous punts públics de recàrrega semi ràpida per a vehicles elèctrics. Aquests nous punts dobles de recàrrega, situats en la Plaça Sequera, al costat de l'edifici Consistorial i en l'aparcament del Pavelló Cobert, per la seua entrada principal, s'uneixen al ja existent en l'aparcament del Mercat Municipal l'Almara, concretament al carrer Bernat i Baldoví.

 

Aquests dos punts carregaran 22 kW en cadascuna de les seues preses i, en estar instal·lats en la via pública, serà possible la seua utilització per part de qualsevol ciutadà de manera lliure i gratuïta durant, almenys, el primer any de la seua instal·lació. En els punts està indicada tota la informació per a donar-se d'alta en la plataforma a través de la qual es gestionen els mateixos.

 

"Amb aquesta nova acció", tal com ha assenyalat l'Alcalde de Burjassot, Rafa García, que ha visitat un dels punts aquest matí al costat del Regidor de Serveis Municipals, Manuel Pérez Menero, i un tècnic municipal, "continuem apostant per continuar reduint la contaminació i, alhora, afavorir la recàrrega dels vehicles elèctrics amb què compta el nostre municipi".

 

Els dos nous punts de recàrrega s'han instal·lat gràcies a la subvenció que Burjassot ha rebut de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). L'IVACE ha aportat el 80% del cost de la instal·lació dels punts mentre que el 20% restant és a càrrec de l'Ajuntament.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Divendres, 20 Novembre 2020 13:56