El parc de Cantereria de Burjassot comptarà amb un nou joc infantil

Dijous, 08 abril 2021 15:34 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 97 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El barri de Cantereria comptarà, pròximament, amb un nou mòdul de joc infantil al parc situat al carrer Professor Enrique Tierno Galván. La Junta de Govern de l’Ajuntament de Burjassot ha aprovat l’adjudicació del contracte menor de subministrament, muntatge i reparacions del paviment del citat joc infantil; millorar que començaran en breu per part de l’empresa adjudicatària.

 

Aquesta nova millora en una de les zones d’esplai per als xiquets de Burjassot s’està coordinant des de la regidoria de Serveis Municipals, dirigida per Manuel Pérez Menero.

 

Tal com es desprén de l’informe tècnic elaborat per a la millora d’aquesta zona d’oci, es procedirà a la reparació de l’actual paviment que hi ha al parc degut al seu mal estat i, a la mateixa vegada, es substituirà la estructura existent ja que presenta trencaments en els seus mòduls.

 

El joc que se situarà compta amb un disseny innovador en el qual els petits usuaris podran gaudir jugant. Formes suaus i colors agradables doten a aquest nou joc d’un alt valor lúdic i educatiu afavorint també l’estimulació lúdica i motriu dels xiquets i les xiquetes.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dijous, 08 abril 2021 15:34