El dilluns 17 de maig tindrà lloc la reunió de la Campanya de Matrícula Escolar 2021/2022

Dimecres, 12 Mai 2021 15:46 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 87 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Dilluns que ve 17 de maig, a les 18.00 hores, l’Auditori de la Casa de Cultura acollirà la reunió informativa de la campanya de matrícula i canvi de centre escolar per al curs 2021/2022. Enguany, tal com va succeir el passat curs escolar, la matrícula haurà de realitzar-se a través de la web de la Conselleria d’Educació.

 

Concretament, PUNXANT ACÍ, es podrà accedir a la web i, seguint els passos que marca, realitzar la matrícula, entre el 25 de maig i el 2 de juny, d’aquells xiquets i xiquetes que accedeixen per primera vegada a un centre educatiu, públic o concertat, o d’aquells que, fins i tot estant ja escolaritzats, vulguen canviar de centre escolar.

 

L’Ajuntament de Burjassot, com cada any, des de la regidoria d’Educació, dirigida per Manuela Carrero, ha realitzat un fullet informatiu en el qual es pot consultar l’oferta dels centres educatius del municipi, a més del calendari complet de la campanya de matrícula i els criteris de baremació. El fullet es podrà consultar en la web municipal, www.burjassot.org, en l’àrea d’Educació, pròximament.

 

Així, entre el 25 de maig i el 2 de juny es presentarà la documentació, les llistes provisionals es publicaran el 16 de juny i les definitives el 30 de juny, tenint lloc el procés de matriculació de l’1 al 16 de juliol.

 

Per als alumnes de Secundària i Batxillerat, les dates de presentació de sol·licituds començaran al juny, concretament, la presentació de sol·licituds serà del 3 al 14 de juny, publicant-se les llistes provisionals el 14 de juliol i les definitives el 23 de juliol. La matriculació d’aquests nivells educatius serà del 26 al 29 de juliol.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dimecres, 12 Mai 2021 15:47