L’Escola d’Estiu 2021 de Burjassot arranca el 31 de maig amb la matrícula telemàtica

Divendres, 28 Mai 2021 11:49 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 83 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Ja està tot preparat perquè arranque una nova edició de l’Escola d’Estiu de Burjassot orientada a que els xiquets i les xiquetes del municipi tinguen l’oportunitat de gaudir de les seues vacances estivals d’una manera diferent i molt divertida.

 

El pròxim dilluns 31 de maig, l’àrea de Cultura i Joventut, dirigida per Estefanía Ballesteros, obrirà el termini per a per a inscriure’s a la seua Escola d’Estiu, que se celebrarà del 28 de juny al 30 de juliol. Enguany, igual que l’edició anterior, l’Escola d’Estiu es desenvoluparà en el CEIP Miguel Bordonau i té com a objectiu facilitar les famílies la conciliació laboral i familiar.

 

Les inscripcions podran realitzar-se, des de les 9.00 hores, en la CARPETA ELECTRÒNICA, on hi haurà un enllaç que portarà directament a la secció de la matrícula. En el cas de realitzar la matrícula de manera presencial, haurà de realitzar-se a la Casa de Cultura, sol·licitant CITA PRÈVIA i seleccionant l’assumpte JOVENTUT – MATRÍCULA ESCOLA D’ESTIU. En aquest cas, les matrícules s’obriran a partir del 7 de juny.

 

MÉS INFO

 

L’Escola d’Estiu, amb places limitades, està oberta a xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 4 i els 17 anys (nascuts entre 2004 i 2017) i es desenvoluparà amb les mesures higièniques i sanitàries més adequades, complint les directrius que marquen les autoritats sanitàries.

 

Podran assistir a l’Escola d’estiu aquells xiquets i xiquetes, els tutors legals dels quals no puguen fer-se càrrec d’ells durant l’horari d’aquesta Escola per motius laborals. Així, hauran de presentar el certificat de l’empresa que acredite que han de treballar presencialment en el seu lloc de treball, així com l’horari a realitzar o la Declaració Responsable. En el cas d’altres circumstàncies, la documentació acreditativa d’aquestes, el SIP del xiquet o de la xiqueta i una foto grandària carnet, a més de l’autorització de l’Escola d’Estiu 2021 i el document en el qual s’accepta la participació del xiquet/a en l’Escola d’Estiu, amb les condicions Covid-19 establides.

 

Quant als preus de l’Escola d’Estiu d’enguany, aquells xiquets i xiquetes que es matriculen per a tota l’Escola, del 28 de juny al 30 de juliol en horari regular, de 9.00 a 13.30 hores, les famílies hauran d’abonar 130€. En el cas de fer les matrícules per quinzenes, dues setmanes consecutives, el preu serà de 70€ i, per setmanes individuals, de 40€ per cadascuna d’elles.

 

En el cas dels serveis extraordinaris com l’Escola Matinera, amb entrada a les 08.00 hores o amb eixida a les 14.30 hores del migdia, caldrà afegir al cost de l’escola completa 30€ o 60€, depenent si s’agafa un o els dos horaris especials, respectivament; si la inscripció és quinzenal, 15€, només una de les opcions o 30€ si es trien totes dues i si és setmanal, 10€, un solo horari o 20€, en el cas dels dos.

 

Els preus tenen un descompte del 50% per a les famílies nombroses i un 100% per a famílies nombroses especials.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Divendres, 28 Mai 2021 11:50