El CEIP Sant Joan de Ribera de Burjassot participa en els tallers sobre ciència, cuina i dieta mediterrània de la UPV

Dilluns, 31 Mai 2021 12:57 Escrit per  Publicat en Burjassot-VAL Vist 69 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

En el marc de la celebració del Dia Nacional de la Nutrició, que es commemora el 28 de maig, el CEIP Sant Joan de Ribera de Burjassot ha participat en els tallers “Cuinant amb ciència el futur”, organitzats des de la Universitat Politècnica de València (UPV).

 

L'equip de la UPV i València Club Cuina s'ha desplaçat fins a Burjassot per a impartir un taller en el qual l'alumnat ha tingut l'oportunitat de conéixer les virtuts de la dieta mediterrània, a més de treballar amb variades tècniques de cuina per a desenvolupar un menú equilibrat i típicament mediterrani.

 

No ha volgut perdre's tampoc l'oportunitat de veure el desenvolupament del taller la Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Burjassot, Manuela Carrero que, acompanyada del professorat del centre, ha pogut ser testimoni d'excepció de l'activitat.

 

Els participants en l'activitat han tingut l'oportunitat d'elaborar una coca de verdures de temporada on han pogut aprendre també la tècnica de pastat i fermentació d'aquesta. D'altra banda, han preparat unes tallarines de carabasseta amb un pesto de fruita seca i herbes aromàtiques i, finalment, han preparat una recepta amb fruita i iogurt.

 

Aquest taller està organitzat per la Universitat Politècnica de València, a través de l'Àrea de Comunicació, la Càtedra d'Infància i Adolescència de la UPV i la Xarxa d'Universitats per la Infància i Adolescència- i compta també amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri de Ciència i Innovació.

 

Informa Nou Horta. Burjassot

Modificat el Dilluns, 31 Mai 2021 12:58