L’Ajuntament del Puig convoca subvencions a la contractació i a la creació d’empreses

Dijous, 26 Juliol 2018 10:54 Escrit per  Publicat en El Puig-VAL Vist 402 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El consistori del Puig de Santa Maria ha convocat ajudes a empreses de la província de València que contracten a persones aturades a la localirat  amb caràcter indefinit, o que transformen en indefinits contractes de durada determinada. Així mateix, es convoquen ajudes adscrites al foment de l'activitat emprenedora.

“Impulsem de nou aquest pla amb l'objectiu de fomentar l'ocupació de qualitat, per això les ajudes van dirigides a la contractació indefinida, tant a temps parcial com a complet, amb especial sensibilitat a certs col·lectius com les dones, les persones joves de menys de 25 anys, homes de 25 a 44 i els homes de més de 45”, ha assegurat el regidor d'Ocupació Marc Oriola.

Per al foment de l'ocupació estable, les ajudes podran oscil·lar entre els 900 i els 2.500 €, en funció del col·lectiu i la jornada laboral de la contractació indefinida o transformació en indefinida.

Per al foment de la creació d'empreses, les ajudes seran de 500 € per cada empresa que haja iniciat la seva activitat, amb un local obert al públic, situat a El Puig de Santa Maria i que s'hagen constituït com a empresa en les dates compreses entre el 16 de novembre de 2017 i el 15 de novembre de 2018.

Estes ajudes a la contractació i a la creació d'empreses podran demanar-se fins al 15 de novembre de 2018 o fins a esgotar la partida pressupostària.

 

Informa Nou Horta. El Puig