Els joves de Foios protagonistes del 1r Torneig Territori Gamer

Divendres, 25 Octubre 2019 13:50 Escrit per  Publicat en Foios-VAL Vist 190 vegades

El passat cap de setmana Foios ha acollit la primera edició del Torneig de Videojocs Saludable Territori Gamer, dos dies en els que s’ha pogut gaudir de la millor experiència d’oci electrònic combinada amb tallers i conferències que ajuden a compaginar les partides amb l’activitat física.

 

El saló d’actes de l’Ajuntament va ser l’espai escollit per a acollir les desenes de participants que es van enfrontar en els diversos videojocs, però on també van aprendre a gestionar el seu temps i organitzar-se correctament en el seu dia a dia per poder donar espai tant als jocs, com als estudis o fer activitats físiques.

 

Paco Serrano, regidor de joventut, s’ha mostrat satisfet amb el resultat del torneig: “la resposta del poble ha segut molt bona, els campionats de cada videojoc s’han plenat de participants que també han acollit de bona manera els tallers i xerrades que paral·lelament s’han impartit a càrrec de la UPCCA”. “Esperem que els joves s’hagen quedat en el missatge que preteníem difondre amb aquest torneig: jugar d’una forma responsable, que hi ha temps per als videojocs, l’estudi, fer esport i estar amb els amics i la familiar si s’organitzem be” ha afegit el regidor.

 

Els guanyadors dels tornejos van ser, Pablo Jiménez en el FIFA, Abdelbary Belaissa en el Brawl Star, i Héctor Aucejo en el Fortnite.

 

Informa Nou Horta. Foios

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.