Comunicat de Foios després de l'ajornament de les Falles

Dimecres, 11 Març 2020 12:32 Escrit per  Publicat en Foios-VAL Vist 203 vegades

L’Ajuntament de Foios, des de la regidoria de Festes i Falles, ha anunciat l’ajornament de les festes de Falles. En aquest sentit, s’han seguit les indicacions transmeses des de la Generalitat Valenciana i del Ministeri de Sanitat.

 

Juan Antonia Pacha, regidor de Festes i Falles, ha senyalat que "per ara només podem comunicar l'ajornament, però tal com anem tenint més informació s'anirà explicant". Pacha ha lamentat que "es tracta d'una decisió dura i difícil, que ha deixat al món faller desconcertat i trist, però per damunt de tot, està la seguretat i la salut de la ciutadania". "Vull donar tot el suport a les Falleres Majors i Presidents de les tres comissions de Foios, i fer-ho també extensible a tots els fallers i falleres que formen part d'aquestes comissions del poble". El regidor ha finalitzat destacant que "cal ser optimistes i esperem poder gaudir de la millor festa del món d'ací poc".

 

Informa Nou Horta. Foios

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.