Foios incrementa un 70% la inversió i manteniment en parcs i jardins

Divendres, 30 abril 2021 14:19 Escrit per  Publicat en Foios-VAL Vist 96 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Foios aposta per la millora dels espais públics, ara de la mà del contracte de manteniment de parcs i jardins. L'alcalde Sergi Ruiz i l'empresa Centre Verd, signaven ahir el nou contracte de jardineria que incrementa la inversió en un 70%, passant de 120.000 € a 205.000 € anuals.

 

"El de jardineria és un dels contractes més importants de l'ajuntament, tant pel seu cost econòmic, com per la repercussió que té en la imatge del poble i en la percepció dels veïns i veïnes", explica l'alcalde del municipi.

 

Entre les millores que s'incorporen al contracte, està la contractació d'un jardiner més, i s'arriba a un equip de quatre persones, la qual cosa permetrà intensificar els treballs de manteniment de parcs i jardins. El nou contracte preveu també la posada en marxa de noves zones enjardinades, a més de tècniques de gestió del contracte respectuoses amb el medi ambient.

 

En paraules de la regidora de medi ambient, Ámparo Pérez, en la confecció del nou contracte, "hem tingut molt present la importància d'avançar cap a un model de poble més sostenible i respectuós amb el medi ambient, per això és essencial reforçar el servei de jardineria i millorar les inversions, per poder gaudir dels nostres espais enjardinats".

 

Informa Nou Horta. Foios