Es presenta el concurs de cartells de les Falles 2018 de Godella

Dijous, 18 Gener 2018 20:04 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 266 vegades

Des de la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Godella s’està treballant per ficar en marxa, un any més, el concurs dels cartells anunciadors de les Falles 2018. El termini estarà obert des del dia següent de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província fins el 23 de febrer, tots dos inclosos.

La regidora de Festes, Tatina Prades, ha animat a tots i totes a participar en aquest concurs, de tema lliure sempre que hi haja una relació amb la festa fallera, i en el qual es valorarà la qualitat tècnica i artística, el caràcter original i innovador del disseny, i el grau de transmissió gràfica d’aspectes ressenyables de la vida política, social i econòmica del municipi de Godella i de la seua ciutadania.

El lliurament del premi de 100€ per al guanyador o guanyadora tindrà lloc el 4 de març a les 12:00 h al centre cultural Xicranda, en l’acte d’inauguració de l’exposició del ninot i de tots els cartells de Falles participants en aquest concurs. 

 

Presentacions falleres

D’altra banda, a partir del dissabte 20 de gener començaran les presentacions de les Falles de Godella al teatre Capitolio. Aquest primer dia serà el torn de la falla Sant Sebastià-Arquebisbe Fabian i Fuero. El 27 de gener, es presentarà la falla Dr. Cabo. El 3 de febrer, la falla Cervantes-Sant Blai, i el 10 de febrer la falla Dr. Valls. Per tancar aquests actes, es celebrarà l’exaltació de les falleres majors el dissabte 17 de febrer, també al teatre Capitolio. Totes aquestes cites tindran lloc a les 17:30 h.

 

Informa Nou Horta. Godella

Modificat el Dijous, 18 Gener 2018 20:05

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.