Obert fins el divendres 18 de maig el període d’inscripció per a l’Escola d’Estiu de Godella

Dijous, 10 Mai 2018 09:51 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 304 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Des de hui, dijous 10, i fins el proper divendres 18 de maig, està obert el període d’inscripció per als veïns i veïnes de Godella per a l’Escola d’Estiu. Per a altres poblacions, el termini per fer les sol·licituds serà del 5 al 7 de juny. 

Aquesta activitat, organitzada per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Godella, es celebrarà del 2 al 27 de juliol al CEIP Barranquet en horari de 8 a 17 h, amb servei de menjador. Abans, entre el 25 i el 29 de juny, es celebrarà la pre-escoleta, al centre cultural Xicranda en horari de 8 a 15, sense servei de menjador. 

L’horari per presentar els documents per registre d’entrada és de 9 a 14 h (de dilluns a divendres) i de 8:30 a 17:30 h ininterrompudament (de dilluns a dijous). No obstant, també es pot realitzar el tràmit de manera telemàtica a través de la seu electrònica: sede.godella.es

La regidora del departament, Paquita Mocholí, valora que sempre es busca «oferir un servei de qualitat, fomentant l’aprenentatge d’una manera distesa i creativa». Cada any, uns 250 xiquets i xiquetes gaudeixen de l’Escola d’Estiu en companyia de la plantilla de monitors del casal jove alMatadero. Mocholí insisteix en el fet que, tot i les dificultats, l’Ajuntament de Godella vol mantenir aquest servei «fonamental per a la conciliació familiar i laboral de molts pares que treballen eixes dates».

 

 

Informa Nou Horta. Godella