El comerç local de Godella es forma per a millorar els seus serveis

Dimarts, 26 Juny 2018 13:51 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 311 vegades

L'Associació de Comerciants i Professionals de Godella ha clausurat amb un notable èxit la primera edició de microconferències sobre comerç urbà que han organitzat amb la col·laboració de la regidoria de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Godella.

Durant tres dies, una vintena d'associats han assistit a una sèrie de xarrades i ponències que els han permès descobrir noves estratègies i eines per a millorar el servei que ofereixen i obrir-se a noves possibilitats en els seus negocis.

«La vulnerabilitat del xicotet comerç hem de suplir-la amb noves fórmules que moltes vegades desconeixem i aquestes microconferències ens han ajudat a trobar alternatives que ens poden ser molt útils», ha comentat la presidenta del col·lectiu, Lupe Marco qui es va mostrar molt satisfeta amb el resultat de la iniciativa i amb la resposta de les persones participants.

El curs, impartit per Juan Varea, Cristina Gaona i Julia Martínez, va estar estructurat en quatre sessions, la primera de les quals va versar sobre l'associacionisme com a eina de competitivitat; la segona, sobre la promoció i animació comercial; la tercera, sobre les perspectives de futur del comerç local; i la quarta sobre la segmentació dels mercats i l'anàlisi de la competència. 

El regidor de l'àrea, Voro Soler, que va ser l'encarregat d'inaugurar les sessions, va destacar la importància de «la permanent formació, el gran aliat d'una societat que aspira a progressar i a desenvolupar-se en llibertat». «Estic convençut –va afegir Soler–, que impulsos com aquest van a repercutir de forma directa en la consolidació del nostre teixit comercial local, que ja és excel·lent i que ho va a ser, si cap, encara més».

 

 

Informa Nou Horta. Godella

Modificat el Dimarts, 26 Juny 2018 13:54

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.