El BIM d’octubre de Godella, amb un monogràfic sobre la gestió de l’aigua, ja està als carrers del municipi

Dimarts, 30 Octubre 2018 11:42 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 178 vegades

Els 5.500 exemplars del BIM del tercer trimestre ja s’està repartint pels carrers de Godella. En esta ocasió, les pàgines centrals van dedicades a un monogràfic sobre la gestió del servei d’abastiment d’aigua, i cada un dels partits polítics ha disposat d’un espai per expressar si opta per un model de gestió pública o de gestió privada.

A més, es dedica la primera pàgina a parlar de les mocions aprovades als darrers plens, deixant la contraportada exclusivament per a l’agenda. També trobarem totes les fotos de les festes patronals i de la celebració del 9 d’octubre, la programació del mercat de venda directa i del casal jove, i prèvies del 40 aniversari del grup de danses El Poblet, del festival Catacumba, i del mes contra la violència de gènere.

En la secció d’entrevista, coneixerem el projecte de la Fundació NED. També parlarem sobre l’evolució de la hisenda municipal i farem un repàs de com han anat la setmana dels majors, la setmana del comerç local i la gala de l’esport. 

Tot això, i molt més, a un Butlletí d’Informació Municipal que, com sempre, pots descarregar de manera gratuïta al web de l’Ajuntament.

 

Informa Nou Horta. Godella

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.