S’obri el procés de participació pública per a la redacció de l’Estudi de Paisatge a Godella

Dimecres, 28 Novembre 2018 11:20 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 108 vegades

La regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Godella ha obert un procés de participació ciutadana per a la redacció de l’Estudi de Paisatge. 

Després de les jornades de treball que tingueren lloc els dies 13 i 14 de novembre i que serviren per a conèixer quins paisatges o recursos són els més valorats, quines problemàtiques són les que més preocupen a la ciutadania i quines propostes i solucions poden ajudar a aconseguir de Godella el poble que les veïnes i veïns volen, s’habiliten ara dues enquestes en que es demana la col·laboració ciutadana, tant d’aquelles persones que participaren de les jornades com de les que no.

Els qüestionaris, que estaran habilitats fins el 3 de desembre, es desenvolupen en torn a dos grans preguntes: ‘En quin grau valores el territori de Godella i el seu paisatge?’, i ‘En quin grau valores les propostes de redistribució de dotacions públiques de Godella i el seu paisatge?’.

L’alcaldessa de Godella i regidora d’Urbanisme, Eva Sanchis, ha demanat la participació de tota la ciutadania, recordant que «l’Estudi de Paisatge és un instrument de dinamització del territori de Godella, que establirà criteris i programes de millora per als diferents paisatges del municipi i incidirà especialment en les mesures d'integració paisatgística en els àmbits de les noves dotacions públiques del municipi».

Per a més informació, podeu consultar la secció d’Urbanisme del web municipal, on s’explica quins seran els sectors afectats per la modificació del PGOU i està disponible per a la seua descàrrega l’esborrany d’esta modificació, a més d’altra informació d’interès. 

Accedeix a la primera enquesta: https://docs.google.com/forms/d/1uZPM98p9QqVNjTrd5EtsPr6_CVpL4ZQHc9Lvlm9bcxY/edit?usp=drive_web

Accedeix a la segona enquesta: https://docs.google.com/forms/d/1_iEcyy6sfBXyqmB7vQpPE2USc8PrVDrxOXD1EMQ86FM/edit

Consulta més informació sobre la modificació del PGOU: http://www.godella.es/va/content/pgou-tramite

 

Informa Nou Horta. Godella

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.