Godella celebrarà entre l’1 i el 29 de març el Dia Internacional de la Dona

Dijous, 21 Febrer 2019 13:51 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 180 vegades

Un any més, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Godella ha confeccionat una completa programació per celebrar, de l’1 al 29 de març, el Dia Internacional de la Dona, declarat per les Nacions Unides el 8 de març.

 

La regidora de l’àrea, Teresa Bueso, ha explicat que «les activitats s’han repartit al llarg de tot el mes amb l’objectiu d’afavorir la participació de veïns i veïnes i de totes les associacions del municipi». Així, es pretén «establir un punt de trobada entre dones per compartir experiències i reflexionar sobre els drets assolits i els que queden pendents en una societat que, si ben és cert que ha avançat, encara té grans reptes per davant en matèria d’igualtat», ha afegit Bueso.

 

La programació d’este Dia Internacional de la Dona es presentarà el divendres 1 de març a les 19:00 h al saló d’actes de Vila Teresita. Teresa Bueso estarà acompanyada per Alicia Muñoz, que també presentarà el seu llibre ‘Mujeres en construcción’.

 

El dissabte 2 de març, la regidoria d’Igualtat convida a tots els veïns i veïnes de Godella a apropar-se a la II Fira Feminista, que es celebrarà als jardins de Vivers de València. Des d’este mateix dissabte i fins el diumenge 10 de març, l’associació A cada Lluna col·locarà teles violetes amb lemes feministes a la porta de l’Ajuntament de Godella.

 

El dilluns 4 de març tindrà lloc a les 18:00 h al saló d’actes de Vila Teresita una xarrada sobre ocupació i igualtat, organitzada per les regidories d’Igualtat i AEDL de l’Ajuntament. 

 

El dimarts 5 de març a les 17:00 h, l’associació de dones Tyrius organitzarà al seu local un concurs de pastissos dolços i salats.

 

El divendres 8 de març tindrà lloc a les 9:00 h una passejada per l’horta i, després, un esmorzar a la porta de l’Ajuntament organitzat per l’associació A cada Lluna. A continuació es celebrarà l’acte institucional pel Dia Internacional de la Dona. I eixe mateix dia, per la vesprada, assistirem a la manifestació en València, que eixirà a les 18:00 h des dels jardins del Parterre.

 

El dissabte 9 de març, a les 12:00 h hi haurà un contacontes titulat ‘El cofre de la igualtat’ al mercat de venda directa, ubicat a la plaça de l’Ermita.

 

El diumenge 10 de març a les 20:00 h, el Casino Musical de Godella oferirà el Concert de la Dona al teatre Capitolio.

 

El divendres 22 de març, l’associació de dones Tyrius i la regidoria d’Igualtat instal·laran una taula violeta de sensibilització al mercat municipal. I per la vesprada, a les 20:00 h, tindrà lloc un espectacle còmic al centre d’art Vila Eugènia.

 

Per últim el divendres 29 de març es tornarà a instal·lar al mercat municipal la taula violeta, en aquesta ocasió amb la col·laboració de l’associació de Dones per la Qualitat de Vida.

 

 

Informa Nou Horta. Godella

 

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.