Dr. Valls guanya la millor falla infantil i Dr. Cabo es fa amb el premi gran en el seu 40 aniversari a Godella

Dijous, 21 Març 2019 11:36 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 93 vegades

El 18 de març vam conèixer quins foren els millors monuments d’enguany. Dr. Valls es va fer amb el premi a la millor falla infantil, posant d’acord al jurat de forma unànime, mentre que Dr. Cabo guanyà en la categoria gran, arrodonint així d’una manera perfecta el seu 40 aniversari.

 

La regidora de Festes, Tatiana Prades, anuncià els premis des del balcó de l’Ajuntament en un acte que estava previst per al darrer diumenge però que es va postergar com a conseqüència pels tres dies de dol a causa de la mort dels dos xiquets a Godella. 

 

També es va anunciar el premi al millor llibret, que va recaure sobre Dr. Cabo, amb la seua proposta de llibret-agenda per commemorar els seus 40 anys d’existència. Igualment, es donaren els estendards als premis ja anunciats durant l’exposició del Ninot. 

 

El millor ninot gran fou el de la Falla Cervantes, mentre que en el cas de l'infantil, serà Dr. Valls qui indultarà el seu ninot de la crema. Pel que fa al concurs de disfresses de la cavalcada del Ninot, la millor crítica fou per a les tortugues de la Falla Cervantes, la millor disfressa individual per a les xiquetes de Súper Mario de la Falla Dr. Cabo, la millor comparsa infantil per al mar de la Falla Cervantes, la millor disfressa individual adulta per al quadre de la passió de la Falla Sant Sebastià, i la millor comparsa adulta per a les quatre estacions de la Falla Dr. Valls. A més, Raúl Camps va ser el guanyador del concurs del cartell de Falles.

 

Després d’anunciar els premis va tindre lloc la tradicional ofrena floral a la Verge, que va congregar una gran quantitat de públic en la pujada a l’Ermita.

 

 

La nit del 19 de març, amb la cremà, posàrem punt i final a les Falles de Godella 2019, però amb la vista ja posada en les festes de 2020. 

 

 

Informa Nou Horta. Godella

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.