Godella celebrarà la Setmana Europea de la Mobilitat del 16 al 22 de setembre

Divendres, 13 Setembre 2019 10:44 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 146 vegades

Com ja és habitual durant els últims anys, l'Ajuntament de Godella s'uneix a la campanya de conscienciació de la Setmana Europea de la Mobilitat, dirigida a sensibilitzar a la ciutadania sobre les conseqüències negatives de l'ús irracional del cotxe, tant per a la salut com per al medi ambient.

 

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Godella realitzarà diferents activitats i iniciatives, sota el lema ‘Camina amb nosotro@s’, per a promoure l'ús del transport públic, la bicicleta i caminar. A més, cal destacar que durant eixa setmana l'autobús municipal serà gratuït.

 

La setmana de la Mobilitat conclourà amb el Dia Mundial Sense Cotxes, on s'animarà als ciutadans a deixar aquest mitjà de transport per un dia i provar nous mitjans de desplaçament.

 

La regidora de Medi Ambient, Natalia Garrido, ha afirmat que «aquesta iniciativa és fonamental per a conscienciar a la ciutadania que cal fer un ús més responsable del cotxe, ja que hi ha alternatives de transport més saludables i sostenibles, tant per a les persones, com per al medi ambient». 

 

Pel que respecta al programa d'activitats durant aquests dies, començarà el 17 de setembre, amb la celebració d'una ruta amb bicicleta amb recorregut per diferents carrers de Campolivar. L'eixida tindrà lloc a les 18 h des de la porta principal del Pavelló Municipal d'Esports. 

 

El dimecres 18 s'instal·larà en la plaça de l'Església un circuit de seguretat viària cedit per la DGT per tal que totes aquelles persones que ho desitgen puguen moure's en patinet o bicicleta per dins d'aquest parc de mobilitat sostenible. L'activitat comptarà amb la col·laboració de la Penya Ciclista El Cantonet de Godella i tindrà lloc des de les 17:30 fins a les 20:00 h. 

 

Finalment, el dijous 19 es realitzarà un passeig pel centre històric de Godella, amb la col·laboració dels membres del Taller d'Història Local, que exerciran de guies i ens explicaran els edificis més antics i la seua història. L'eixida serà des del parc del Molí a les 17:30 h i tindrà una durada aproximada de dues hora i mitja. 

 

A més, com ja hem apuntat, entre el 16 i el 22 de setembre, l'autobús municipal serà gratuït.

 

 

Informa Nou Horta. Godella

Modificat el Divendres, 13 Setembre 2019 10:56

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.