L'Ajuntament de Godella adjudica el primer habitatge de lloguer social

Dijous, 17 Octubre 2019 10:39 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 233 vegades

La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Godella va adjudicar el mes d'agost passat el primer habitatge de lloguer social a una família de la localitat.

 

La persona beneficiària de l'habitatge va signar el contracte el passat 9 d'agost i se li van entregar les claus de la seua nova residència en la qual ja està vivint la unitat familiar.

 

L'Ajuntament va oferir un habitatge amb un preu de lloguer simbòlic per a ajudar les famílies del municipi amb greus problemes econòmics. La baremació es va realitzar per una comissió constituïda per un equip tècnic del departament de Serveis Socials.

 

Una desena de famílies van presentar la sol·licitud per a accedir a aquest habitatge de lloguer social i, per aquest motiu, el Consistori ja ha iniciat la rehabilitació i reforma d'un altre habitatge per a oferir-la en els mateixos termes. 

 

A més, amb els fons d'inversió financerament sostenibles, s'està rehabilitant la casa propietat de l'Ajuntament situada al carrer Santíssima Trinitat (El Poblet), per a habilitar-la com a habitatge tutelat i social. 

 

L'alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, va afirmar estar orgullosa d'haver adjudicat el primer habitatge de lloguer social a Godella, i de totes les mesures que s'estan prenent en tema d'habitatge social. “Hi ha famílies molt necessitades i que ho estan passant malament. Per això, és una prioritat i un objectiu dur a terme qualsevol mesura que les ajude. Estem buscant habitatges que estiguen deshabitades i que els seus propietaris estiguen interessats a llogar-li-les a l'Ajuntament per a crear una bossa d'habitatges socials”

 

 

Informa Nou Horta. Godella

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.