La Regidoria de Medi Ambient de Godella estableix mesures en matèria de residus urbans

Dimecres, 25 Març 2020 13:20 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 161 vegades

L'Ajuntament de Godella, des de la seua Regidoria de Medi Ambient, està prenent mesures extraordinàries de neteja viària i recollida de residus, d'especial importància per a eliminar la càrrega viral, en el context de crisi sanitària originada per la pandèmia de COVID-19.

 

D'aquesta forma, seguint les indicacions del Ministeri de Sanitat, s'estan realitzant aigualejos de zones concorregudes i neteja de contenidors amb desinfectant.

 

Quant a la recollida de residus, en els domicilis on no hi haja confirmacions ni sospites de persones malaltes per Coronavirus, la fracció reste, els envasos, paper-cartó i el vidre poden separar-se amb normalitat i depositar-se en els seus respectius contenidors.

 

En aquells domicilis amb pacients en quarantena o amb possibles casos de malalts per COVID-19, s'hauran de seguir les instruccions del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic. És a dir, que tots els residus generats en aqueixos domicilis, inclosos els materials d'un sol ús d'ús sanitari, hauran de ser depositats en el contenidor de la fracció reste, dins de 3 bosses tancades per seguretat i seguint una estricta pauta d'higiene de mans.

 

Els residus del pacient s'introdueixen en una primera bossa que s'ha de tancar, i que s'introduirà en una altra bossa juntament amb els residus de la persona cuidadora. Aquesta última bossa tancada la ficarem en la bossa de residus domèstics normal de la llar i la tancarem per a la seua gestió normal en el contenidor de fem domèstic.

 

Amb la finalitat d'evitar riscos, s'estan deixant obertes les tapes dels contenidors, perquè es puguen depositar els residus sense necessitat de tocar-los. Des del consistori s'informa la ciutadania que han de romandre oberts.

 

Informa Nou Horta. Godella

Modificat el Dimecres, 25 Març 2020 13:20

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.