La Regidoria d'Educació de Godella aprova ajudes a beques de menjadors escolars

Dimecres, 29 abril 2020 12:33 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 158 vegades
Valora la notícia
(0 vots)
Imatge d'arxiu Imatge d'arxiu

A través de la Regidoria d'Educació, l'Ajuntament de Godella ha aprovat la concessió d'ajudes a beques de menjadors escolars a famílies que es troben en una situació de vulnerabilitat provocada per la COVID-19.

 

Les ajudes van dirigides a famílies que no reben el 100% de la beca menjador escolar de la Generalitat Valenciana, per a l'adquisició de productes d'alimentació bàsics. D'aquesta forma el consistori continua amb el programa d'ajudes de la Conselleria d'Educació per a la població que no puga acollir-se al pla autonòmic.

 

L'import de les ajudes anirà des dels 2 fins als 4 euros al dia, depenent de la modalitat a la qual pertanga l'alumnat, durant els 56 dies del període de suspensió de classes en els centres docents comprés entre el 23 de març al 19 de juny de 2020, tots dos inclusivament.

 

Els sol·licitants hauran d'estar empadronats en el Padró Municipal d'Habitants i estar al corrent en les seues obligacions tributàries, amb la Seguretat Social i amb l'Ajuntament de Godella.

 

La sol·licitud de les beques es farà a través de la seu electrònica de l'Ajuntament (https://sede.godella.es), per correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), o telefònicament (610 10 11 59), des del 4 fins al 22 de maig.

 

Informa Nou Horta. Godella

Modificat el Dimecres, 29 abril 2020 12:35