Godella cancel·la les falles 2020

Divendres, 15 Mai 2020 13:28 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 197 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Regidora de Festes de Godella, Eva Sanchis, i les presidències de les quatre comissions de la localitat, van decidir, en la reunió mantinguda ahir, cancel·lar les falles 2020, i començar l'exercici faller 2020/2021.

 

La decisió es va prendre de forma consensuada i per unanimitat després de valorar els condicionants per a la celebració de les festes falleres davant la situació provocada per la COVID-19.

 

D'aquesta forma, i vista l'actual situació sanitària i les circumstàncies d'incertesa, i amb l'objectiu de vetlar per la salut dels fallers i falleres, i veïns i veïnes de Godella, es va decidir la suspensió definitiva amb la premissa de treballar per unes falles més segures per a l'any 2021.

 

Des de l'Ajuntament han mostrat el seu suport als col·lectius, famílies i persones que estan passant per moments difícils en aquests moments, i han assegurat que les comissions faran tot el possible per a pal·liar els desajustaments que aquesta pandèmia està provocant dins de la festa fallera.

 

Finalment el consistori ha llançat un missatge d'ànim perquè l'esperit faller es mantinga viu per a rebre amb il·lusió les falles de 2021.

 

Informa Nou Horta. Godella

Modificat el Divendres, 15 Mai 2020 13:29