Godella ja té Pla d'Igualtat

Dimecres, 03 Juny 2020 13:54 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 130 vegades

El ple de l'Ajuntament de Godella del passat mes d'abril va aprovar el seu Pla d'Igualtat Municipal per unanimitat de tots els grups polítics.


Es tracta d'un document realitzat per l'empresa Felidarity i impulsat per la Regidoria d'Igualtat, que recull les principals línies d'acció en matèria d'igualtat del consistori.


L'objectiu d'aquest pla és fomenta i potenciar la igualtat real entre dones i homes en tot el municipi de Godella, basada en el respecte, el diàleg, la justícia i l'equitat, i que aqueixa igualtat d'oportunitats siga un eix transversal en tots el seu àmbits. A més servirà com a instrument pràctic i d'utilitat per a actuar sobre les possibles desigualtats i bretxes de gènere que persistisquen en el nostre municipi.


Les actuacions d'aquest pla s'han elaborat basant-se en els principis d'igualtat de tracte i d'oportunitats, d'igualtat i perspectiva de gènere, d'avaluació de l'impacte de gènere, d'igualtat, de transversalitat, d'apoderament, de participació i de diversitat.


El Pla Municipal d'Igualtat gira entorn de 7 eixos d'actuació, objectius i mesures que abasten diferents àrees, com són la promoció de la igualtat, prevenció de desequilibris per raó de sexe, l'atenció a dones en contextos d'especial vulnerabilitat, la igualtat en l'àmbit laboral, la conciliació de la vida familiar, professional i personal, pressupostos amb perspectiva de gènere, o la violència de gènere.


L'Ajuntament de Godella presentarà al municipi el seu pla una vegada superat l'estat d'alarma.

 

Informa Nou Horta. Godella

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.