La tercera edició del Sona Baixet Fest(a) de Godella se celebrarà l'11 de juliol

Dijous, 09 Juliol 2020 11:51 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 290 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Per tercer any consecutiu, el Sona Baixet Fest(a) de Godella se celebrarà l'11 de juliol, a partir de les 12.00 i fins a les 20.30 hores, en el Centre d'Art Vila Eugenia, amb aforament limitat i complint les mesures de seguretat necessàries a conseqüència de la COVID-19.

 

L'esdeveniment permetrà a les famílies del municipi gaudir en directe de Rondaballs, el Mag Rubén Aparisi, Canta Xiquets i Rodamons.

 

A més el públic assistent es divertirà amb els Jocs de Fusta Tocamadera, el taller d'art o la minidisco amb el Triangulista com a mestre de cerimònia.

 

Com a mesures especials pel covid-19, el taller d'art i els jocs populars es realitzaran per torns, amb dues franges horàries al matí i tres a la vesprada i es prioritzarà l'accés a aquelles persones que estiguen prèviament inscrites a qualsevol de les activitats proposades.

 

Els formularis seran per persona, encara que les dades personals siguen les mateixes i l'aforament en cada torn és de 20 persones, després dels quals es procedirà a la neteja i desinfecció dels espais i materials.

 

Sona Baixet Fest(a) és una iniciativa de LaCasaCalba que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Godella per a oferir una oferta cultural a totes les famílies.

 

El festival conjumina les arts escèniques i plàstiques amb la música en un entorn familiar en el qual els xiquets són els grans protagonistes.

 

Les inscripcions es poden realitzar gratuïtament a través del seu web oficial www.sonabaixet.com.

 

Informa Nou Horta. Godella

Modificat el Dijous, 09 Juliol 2020 11:51