L'Escoleta d'Estiu de Godella celebra la primera quinzena amb Dani Miquel

Dilluns, 20 Juliol 2020 10:53 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 290 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Escoleta d'Estiu de Godella ha celebrat este divendres la segona quinzena des que va obrir les portes. L'artista Dani Miquel ha estat convidat a la festa, fent disfrutar de valent als alumnes d'infantil. Vora 70 xiquets i xiquetes s'han matriculat enguany a una Escoleta que ha augmentat l'horari, oferint servei de menjador i de vesprades, fins a les 17 hores.


La regidora d'Infància i Joventut, Tatiana Prades, està molt satisfeta amb les primeres dos setmanes: "Teníem clar que el servei de l'Escoleta d'Estiu és essencial oferir-lo a les famílies perquè puguen conciliar millor en estos temps tan difícils. A més, els xiquets i les xiquetes necessitaven ajuntar-se després de mesos tancats a casa".


Després de l'actuació de Dani Miquel, Prades va explicar que l'Escoleta treballa amb els anomenats "grups bombolla", que consten d'un màxim de 10 xiquets amb un monitor per cada grup. "Tots estan al col·legi Cervantes excepte els de cinqué i sisé de primària que els hem traslladat a l'Escorxador. Són els més majors i tenen necessitats diferents, així que els hem fet una programació especial", conclou Prades.

 

 

Informa Nou Horta. Godella