Comença a Godella l'edició del Festival de Música de Cambra més especial

Divendres, 24 Juliol 2020 12:23 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 284 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Hui, divendres 24 de juliol, comença el XII Festival de Música de Cambra de Godella. És l'edició més especial per les circumstàncies que viu el món sencer i el sector cultural particularment. La programació de la dotzena edició gira entorn de Bethoven, commemorant el 250 aniversari del seu naixement. Els cinc concerts s'oferiran en sessió doble i estaran dedicats al compositor alemany. Hui Moonwinds i l'Ensemble del festival interpretaran el famós Septimino. A les 20 hores es farà el primer passe al teatre Capitolio, mentre que a les 22 hores es farà el segon a Vila Eugènia. Els dies 26, 31, 1 i 2 d'agost es realitzaran els altres quatre concerts, mentre que el dijous 30 es projectarà la película "Heroica" i el dia 1 pel matí s'impartirà una Masterclass per a Joves Talents.


La regidora de Cultura, Tatiana Prades, ha destacat que enguany el festival compta amb més músics de proximitat que mai.


"Degut a la Covid-19 no han pogut vindre els artistes internacionals que estaven previstos. Però açò s'ha convertit en una oportunitat perquè tindrem el plaer de gaudir d'enormes músics de quilòmetre zero que en unes altres circumstàncies haurien tingut l'agenda completa".


Prades convida a tothom a assistir i gaudir de l'excel·lència que sempre ofereixen els músics que conformen el cartell del Festival de Música de Cambra. "Per suposat es farà amb totes les mesures d'higiene corresponents. Estem demostrant que la cultura és segura i més necessària que mai", ha afegit.


Podeu consultar tota la programació i comprar entrades a: http://musicacambragodella.es/festival-20/

 

Informa Nou Horta. Godella