Els escolars de Godella tornen a les aules amb els nous protocols de seguretat

Dijous, 10 Setembre 2020 10:37 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 131 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els escolars de Godella van començar dilluns passat el curs escolar 2020-21 complint amb estrictes protocols de seguretat i higiene marcats per les autoritats.


La Regidora d'Educació de Godella, Teresa Bueso, ha visitat els col·legis públics de la localitat, per comprovar com han rebut la tornada als pupitres dels estudiants després d'estos mesos d'absència a conseqüència de la COVID-19. Els centres educatius en coordinació amb la Conselleria i l'Ajuntament de Godella han elaborat estrictes protocols per a la tornada. En els pròxims dies, Bueso visitarà també els col·legis concertats per a conéixer la seua situació de primera mà.


Bueso destaca que "la seguretat dels escolars i personal dels centres davant la pandèmia provocada pel Coronavirus és el gran objectiu de les autoritats en este inici del nou curs escolar marcat per la constant higienització i neteja". A més, ha explicat que els primer dies de classe s'han desenvolupat amb èxit gràcies a la col·laboració d'escolars, familiars, professorat i treballadors municipals.


“Hem fet una gran feina per aconseguir que l'inici del curs escolar siga segur, incloent la desinfecció total en col·laboració amb l'empresa Anticimex. La màxima seguretat és el nostre gran objectiu per posar fre a la pandèmia que ens afecta des del mes de març, quan vam haver de suspendre les classes presencials”, ha indicat Bueso.


“Posarem la nostra obstinació perquè els estudiants puguen assistir a classe en els diferents centres escolars de Godella, perquè la seua formació siga l'adequada. Farem tot el que estiga a les nostres mans per combatre la temuda COVID-19”, ha conclòs la regidora.

 

Informa Nou Horta. Godella