Godella invertirà més d'un milió i mig d'euros en el CEIP El Barranquet

Dimecres, 30 Desembre 2020 12:10 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 220 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Godella invertirà un total d'1.647.820,56 euros en el CEIP El Barranquet per a la rehabilitació integral de l'edifici existent i la construcció d'un nou en el què se situarà el gimnàs, el menjador, la cuina i noves aules.

 

Este projecte, que es desenvoluparà durant els pròxims tres anys, estarà subvencionat gràcies al Programa Edificant, el pla creat per la Generalitat Valenciana per a la construcció, reforma i millora dels centres educatius de la Comunitat Valenciana.

 

Durant l'any 2021, es destinarà un total de 57.452,55 euros en la realització del projecte d'edificació, mentre que en els dos anys següents es destinaran 1.351.812,81 euros i 238.555,20 euros, respectivament, per a les actuacions directes de la construcció i rehabilitació.

 

D'altra banda, s'ha creat una comissió tècnica que servisca com a punt de trobada entre la comunitat educativa i l'Ajuntament de Godella, que permetrà agilitar les gestions relatives al Programa Edificant. La comissió està creada per dos professors, dos representants de les famílies, l'arquitecte municipal, un tècnic d'urbanisme i els regidors d'Urbanisme, Obres i Educació.

 

Teresa Bueso, regidora d'Educació de Godella, ha explicat en l'última sessió del ple municipal que ja comença el procés definitiu per a comptar amb el centre escolar que necessita el municipi.

 

De fet, els grups municipals de Compromís, PSOE, Partit Popular, Ciutadans i Unides Podem-Esquerra Unida van votar a favor de la proposta d'acord de l'acceptació de la delegació de competències per part de la Generalitat en relació al CEIP El Barranquet.

 

“Finalmente estem en el procés final per a acabar tenint CEIP El Barranquet que necessita i vol Godella. El fet de ja disposar de la proposta de resolució de la delegació de competències en matèria d'infraestructures educatives a l'Ajuntament i que l'import concedit siga de més d'un milió i mig d'euros ens fa ser molt optimistes de cara al futur”, ha explicat la regidora.

 

“Es farà una important inversió gràcies al Programa Edificant que ens permetrà tindre un centre escolar concorde a les necessitats de Godella. Rehabilitarem l'edifici actual del CEIP El Barranquet i construirem un nou per a comptar amb les millors condicions per als nostres escolars”, ha agregat Bueso.

 

Informa Nou Horta. Godella

Modificat el Dimecres, 30 Desembre 2020 15:44