Godella recupera la programació amb noves activitats per al mes de març

Dimecres, 17 Febrer 2021 10:24 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 136 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Godella, a través de la Regidoria de Cultura, recuperarà la programació el pròxim mes de març amb noves activitats que permetrà a la ciutadania tornar a gaudir de la cultura en un ambient segur i amb totes les mesures per a garantir la salut dels assistents.

 

La delicada situació epidemiològica va obligar a l'àrea dirigida per Tatiana Prades a cancel·lar totes les activitats previstes per als mesos de gener i febrer. La millora de la pandèmia en les últimes jornades convida a recuperar, a poc a poc, la programació cultural en el municipi de Godella.

 

Així, el pròxim 6 de març està programat el concert presentació del nou disc d’Apa i Ricardo Esteve en el Teatre Capitolio, mentre que el 20 de març es podrà gaudir de JM Piano Show en el Teatre Capitolio a partir de les 18 hores. També està previst que del 22 de març al 9 d'abril estiga oberta l'exposició “Mis Paisajes” de Vicente José Benavent en el Centre Cultural Xicranda.

 

Tatiana Prades, regidora de Cultura, ha explicat els motius pels quals torna la programació: “Sabem que encara ens trobem en una situació delicada per culpa de la COVID-19 però hem programat estes activitats per a despertar l'esperit cultural de nou en el nostre municipi”.

 

“Si finalment podem recuperar els esdeveniments culturals durant el mes de març, des de l'Ajuntament respectarem totes les recomanacions i restriccions sanitàries per a garantir la salut tant dels assistents com dels protagonistes dels actes culturals”, ha afegit la regidora.

 

Informa Nou Horta. Godella