Godella celebra el Dia del Llibre amb tallers i un espectacle per a les xiquetes i xiquets

Dimarts, 20 abril 2021 13:28 Escrit per  Publicat en Godella-VAL Vist 89 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Godella, a través de la Regidoria de Cultura i Biblioteca, ha organitzat diverses activitats dirigides a les xiquetes i xiquets del municipi amb motiu de la celebració del Dia del Llibre del pròxim 24 d'abril en el Centre d'Art Vila Eugènia. La Companyia Disparatario es farà càrrec de fer gaudir als escolars de la població.

 

A les 11 del matí començaran els dos tallers previstos per a la jornada. D'una banda, el taller de carteres de còmics en el qual les persones participants faran una cartera a partir de les fulles de còmic prèviament plastificat. I, d'altra banda, un taller de xapes i imants de llibres reciclats.

 

Un poc més tard, a les 12.30 hores, començarà l'espectacle “El lladre de paraules”, que combinarà situacions absurdes, música en directe, contes, participació del públic i endevinalles perquè els més xicotets gaudisquen d'un espectacle creat per a la seua diversió.

 

En “El lladre de paraules”, Agustina té una flor molt especial anomenada Amapola que s'alimenta de paraules. Ella somia amb un món millor, sense contaminació, on totes les persones cuidem del planeta. Agustina posseeix un llibre amb multitud d'històries sobre la cura del medi ambient que explica diàriament a la seua flor. Però, un lladre roba el llibre. Agustina, junt a Watusi, el músic, començaran una aventura per a recuperar el llibre.

 

Informa Nou Horta. Godella