Massalfassar aconsegueix ser capdavanter de l'Autonòmic de Frontó

Dijous, 29 Març 2018 12:03 Escrit per  Publicat en Massalfassar-VAL Vist 987 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Massalfassar, Moro i Alejandro, s'alça com a líder de la competició en la màxima categoria autonòmica de Frontó després d'aconseguir els tres punts en la seua partida contra Museros, Cervera i *Lemay amb un resultat final de 41 a 29 aquest cap de setmana passat que arrancava l'edició 31 de l'Autonòmic de Frontó per Parelles – Trofeu Diputació de València.

En segon lloc, es troba l'equip de Xest, Adrián de Museros i Carlos, que aconseguien una victòria en el difícil frontó de Sa Pobla davant Pascual i *Zarzo amb repartiment de punts després de la victòria dels de la Foia de Bunyol amb un resultat de 38 a 41. 

La partida prevista a Xera es va suspendre per culpa de les condicions meteorològiques que enfrontava a *Boni i *Peluco contra la formació de Quart de Poblet, Adrián i *Arcusa.

El líder del grup A és Faura i el del B està liderat per Almussafes B. El líder del grup de *alicante és el Mur B.

Quant a la tercera categoria, el líder del grup de Castelló és la formació del club de pilota de Castelló, mentre que en l'altre grup l'equip capdavanter és Moixent 

En les categories d'entre setmana, que competeixen durant aquesta setmana, Beniparrell i Meliana manen en la primera, *Borbotó C i *Massalfassar C en la segona, mentre que Alfara del Patriarca domina la tercera d'aquestes categories.

 

Informa Nou Horta. Massalfassar

Modificat el Dijous, 29 Març 2018 12:03