Cs Massalfassar demana la construcció d'un nou centre municipal per a majors

Dimarts, 03 Desembre 2019 12:42 Escrit per  Cs Massalfassar Publicat en Massalfassar-VAL Vist 489 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El portaveu de Ciutadans (Cs) Massalfassar, Higinio Yuste, ha presentat una moció per a demanar “la construcció d'un nou centre municipal per a majors”. “Sol·licitem que es faça, amb la màxima celeritat possible, al costat de la sala polivalent municipal i que compte amb tots els mitjans humans i materials necessaris”, ha explicat.

 

Segons ha argumentat l'edil, “es tracta de procurar que les persones majors tinguen un envelliment actiu i saludable”. Per a això, ha detallat, “és necessari que tinguen una major i millor assistència, i que es potencien activitats per a prevenció la dependència i la deterioració de les capacitats cognitives”.

 

A més, Yuste ha destacat que “fer un centre de majors adaptat a les necessitats reals d'aquest col·lectiu generarà més llocs de treball”. Per tant, ha assegurat, “aconseguim un doble objectiu: protegir als nostres majors i contribuir a la reactivació econòmica del municipi”.

 

Finalment, el regidor de la formació taronja ha explicat que esperen “el suport de tots els grups, perquè és una proposta que pastís de donar resposta a una necessitat real del municipi”.

Modificat el Dimarts, 03 Desembre 2019 12:43