#SempreAlTeuCostat, la campanya de Massamagrell pel 25N

Dimecres, 21 Novembre 2018 09:00 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 323 vegades

L'Ajuntament de Massamagrell, a través de la Regidoria de Dona i Igualtat, ha posat en marxa la nova campanya amb motiu del 25N, Dia Internacional Contra la Violència cap a les Dones.

La campanya, baix el lema #SempreAlTeuCostat, tracta de donar visibilitat a totes les persones a nivell institucional de Massamagrell encarregades de tractar, eradicar i lluitar contra la violència masclista.

Per a dur a terme aquesta campanya s'ha comptat amb la col·laboració d'agents de diferents àrees implicades: Guàrdia Civil, Policia, Sanitat, Institut d'Educació Secundària i Regidoria de Dona i Igualtat. A més, també s'ha tingut el plaer de comptar amb la col·laboració especial de Susana Gisbert, fiscal en la Secció de Violència sobre la Dona i portaveu de la Fiscalia Provincial de València. 

“Cada dia d'aquesta setmana eixirà publicada una imatge en la qual es mostrarà a un d'aquests agents, el seu càrrec i una frase que manifeste el seu compromís amb la violència de gènere”, explica la regidora de Dona i Igualtat, Nina Sepúlveda.

“D'esta manera, volem transmetre als nostres veïns i veïnes que cadascuna de les persones que apareixen en la campanya estan a la seua disposició en qualsevol moment i que han estat, estan i estaran sempre al seu costat”, afig l'alcalde, Pep Galarza.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimecres, 21 Novembre 2018 09:01

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.