L'Ajuntament de Massamagrell és reconegut pel seu turisme ètic i responsable

Divendres, 30 Novembre 2018 09:36 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 325 vegades

El dimecres 28 de novembre, en la Casa Mediterrani d'Alacant, es va fer lliurament d'un diploma a seixanta-tres empreses i entitats de la Comunitat Valenciana com a reconeixement per adoptar un turisme ètic i responsable.

En primer lloc, el catedràtic de la Universitat Jaume I, Domingo García-Marzà, va aclarir que les universitats també són agents turístics ja que disposen de coneixements i innovació i estan ajudant a crear el Codi Ètic a la Comunitat Valenciana.

A continuació, van intervenir representants de diferents empreses i entitats per a mostrar públicament el seu suport; i seguidament es va passar al lliurament de distintius per part del secretari de Turisme de la Generalitat Valenciana, Francesc Colomer. 

El regidor de Turisme del nostre ajuntament, Paco Gómez, va ser l'encarregat d'arreplegar el diploma que acredita a l'Ajuntament de Massamagrell com a entitat adherida al Codi Ètic del Turisme Valencià.

Francesc Colomer, va clausurar l'acte assenyalant que d'aquesta manera estem completant el sector turístic des d'un punt de vista ètic, per a arribar als valors de cordialitat i tolerància des de l'essència de l'hospitalitat mediterrània. 

“Estem molt agraïts per que s'haja reconegut la nostra adhesió al Codi Ètic del Turisme Valencià. Per a tots nosaltres la responsabilitat social i l'hospitalitat són factors imprescindibles en el model turístic que adoptem”, comenta el regidor de Turisme, Paco Gómez.

“Ens enorgulleix ser un dels ajuntaments de la Comunitat Valenciana compromesos amb un codi que fomenta la cordialitat, el respecte i la inclusió com a valors diferencials del turisme valencià”, afig l'alcalde, Pep Galarza.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Divendres, 30 Novembre 2018 09:38

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.