El PSPV-PSOE de Massamagrell denuncia en Fiscalia Anticorrupció a dos regidors del PP

Dijous, 28 Març 2019 10:20 Escrit per  PSPV PSOE Massamagrell Publicat en Massamagrell-VAL Vist 236 vegades

En el matí de dimarts 26 de març, el primer Tinent Alcalde a l'Ajuntament de Massamagrell, el socialista Paco Gómez, es personava en la Fiscalia Anticorrupció de València per a posar en coneixement d'aquesta, una denúncia contra dos Regidors del PP de Massamagrell, Miguel Bailach, Portaveu del Grup Popular i candidat autonòmic en les pròximes eleccions autonòmiques, i José Joaquín Quintanilla, regidor, pels presumptes delictes de malversació de cabals públics, prevaricació administrativa i administració deslleial en el desenvolupament de l'última legislatura abans del canvi de govern a Massamagrell.

 

En la denúncia que presenta a Fiscalia el Portaveu Socialista Paco Gómez adjunta 3 expedients amb un muntant de diners “suposadament malversats” per valor de 40.000€. Aquests expedients són: 

 

1- El contracte de subministrament d'un carretó elevador per un muntant pròxim als 15.000€ (fets aquests ja publicats en premsa a l'octubre de 2015), on s'adjudicava la compra d'una màquina elevadora a una empresa en la qual el seu objecte social no acreditava la compravenda de vehicles, i després d'adquirir aquesta dies després d'oferir-li'l a l'ajuntament.

 

2- El contracte de designació de lletrat en assistència jurídica al mateix Miguel Bailach i a l'anterior cap de la policia local, per un cost de prop de 18.000€, on no s'observa en el procediment ni la necessitat, ni perquè organisme s'ha tramitat la contractació de l'expedient, ni el procediment administratiu seguit.

 

3-El contracte menor de serveis jurídics per a la defensa de l'Ajuntament contra la denegació de l'homologació d'un “curs de detecció de drogues en conducció”, dictada per la Secretaria Autonòmica de Governació. Un curs del IVASPE que era gratuït, i pel qual es va acabar pagant per la contractació d'un despatx d'advocats per a presentar un recurs per la denegació de l'homologació del “curs de detenció de drogues en l'exercici de la conducció”, sent el principal motiu la falta de capacitació del docent (el cap de policia local). Els propis informes de contractació exposen les irregularitats comeses, per un curs que repetim, era gratuït.

 

 

Informa Nou Horta. PSPV PSOE Massamagrell

 

 

 

Modificat el Dijous, 28 Març 2019 10:22

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.