PSOE Massamagrell: "Anticorrupció obri diligències contra Bailach i Quintanilla, edils del PP del municipi"

Dilluns, 15 abril 2019 10:35 Escrit per  PSOE Massanmagrell Publicat en Massamagrell-VAL Vist 160 vegades

La Fiscalia Anticorrupció de València ha comunicat al PSOE de Massamagrell l'inici de diligències prèvies davant la sospita que els fets denunciats en la seua denúncia presentada el mes de març passat, contra els edils del PP de Massamagrell Miguel Bailach Luengo i Joaquín José Quintanilla Rodríguez, pogueren ser constitutius d'un possible delicte de malversació de cabals públics, prevaricació administrativa i administració deslleial.

 

En la denúncia, presentada al març pel portaveu del PSOE de Massamagrell, Paco Gómez, s'adjunten 3 expedients amb un muntant de diners “suposadament malversats” per valor de 40.000€. Aquests expedients són: 

 

1- El contracte de subministrament d'un carretó elevador per un muntant pròxim als 15.000€ (fets aquests ja publicats en premsa a l'octubre de 2015), on s'adjudicava la compra d'una màquina elevadora a una empresa en la qual el seu objecte social no acreditava la compravenda de vehicles, i després d'adquirir aquesta dies després d'oferir-li'l a l'ajuntament.

 

2- El contracte de designació de lletrat en assistència jurídica al mateix Miguel Bailach i a l'anterior cap de la policia local, per un cost de prop de 18.000€, on no s'observa en el procediment ni la necessitat, ni perquè organisme s'ha tramitat la contractació de l'expedient, ni el procediment administratiu seguit.

 

3-El contracte menor de serveis jurídics per a la defensa de l'Ajuntament contra la denegació de l'homologació d'un “curs de detecció de drogues en conducció”, dictada per la Secretaria Autonòmica de Governació. Un curs del IVASPE que era gratuït, i pel qual es va acabar pagant per la contractació d'un despatx d'advocats per a presentar un recurs per la denegació de l'homologació del “curs de detenció de drogues en l'exercici de la conducció”, sent el principal motiu la falta de capacitació del docent (el cap de policia local). Els propis informes de contractació exposen les irregularitats comeses, per un curs que repetim, era gratuït.

 

Ara, després de l'estudi de la documentació presentada pels socialistes, la Fiscalia ha comunicat al PSOE de Massamagrell l'obertura de diligències prèvies contra Bailach i Quintanilla, i la designació d'un fiscal instructor del cas.

 

 

Informa Nou Horta. PSOE Massamagrell

Modificat el Dilluns, 15 abril 2019 10:37

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.