Massamagrell participa en la campanya de protecció de tortugues de la Fundació Oceanogràfic

Dimarts, 23 Juliol 2019 14:18 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 46 vegades

L'equip de govern de Massamagrell va participar ahir en la presentació de la campanya de sensibilització “Tortugues al Mediterrani” que impulsa la Fundació Oceanográfic en col·laboració amb la Creu Roja, consisteix en la col·locació de més de mil cartells en “opis” i altres suports en els quals s'informa banyistes i viatgers de la presència de la tortuga babaua (“Caretta, caretta”) en les costes i que, en cas de produir-se un albirament, el més convenient i eficaç és telefonar al 112, amb el qual s'activa a la Xarxa de Varamientos, composta per la Universitat de València, Conselleria d'Agricultura  i Transició Ecològica i la pròpia Fundació del Oceanogràfic.

 

En l'acte de presentació, que va tenir lloc en el Parador del **Saler, van participar autoritats de diferents ajuntaments de la Comunitat Valenciana, Illes Balears i Múrcia, la presidenta local de Creu Roja Espanyola a València, Nieves Déu, la subdirectora del Parador, Carmen Méndez, i la presidenta de la Fundació Oceanogràfic, Celia Calabuig.

 

“La preservació de la flora i la fauna marines és una obligació política i moral per als municipis que comptem amb zona costanera”, en paraules de l'alcalde, Paco Gómez.

 

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimarts, 23 Juliol 2019 14:21

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.